Dirt Serisi, Dirt Rally 3 Ve 'Yeni Bir Tecrübe' İle Güçlenecek

Yeni oyunlar yolda

Dirt Rally 2.0'ın ömrü yavaş yavaş bitiyor fakat Codemasters ekibi seriyi canlı tutmakta oldukça ısrarcı. Firmadan gelen açıklamalara göre meşhur yarış serisinin üçüncü oyunu yolda. Bununla birlikte henüz ne olduğu açıklanmayan "yeni bir tecrübe", oyun serisini çok daha farklı yerlere taşıyacak.

Codemasters ekibinin açıklamalarına göre bu yeni "tecrübe" uzun süredir geliştiriliyormuş. Çok yakın zamanda tanıtılacağı açıklanan bu oyun hakkında yeni detayları da önümüzdeki günlerde öğrenme fırsatımız olacak. Şimdilik bu "tecrübenin" ne olduğuna dair net bir bilgi yok fakat içgüdülerimiz bu oyunun VR ile bağlantılı olabileceğini söylüyor.

Gelelim serinin yeni oyununa... Yapılan açıklamada akıllarında yeni şeyler olduğunu belirten yapımcı ekip, Dirt Rally serisini daha önce ulaşmadığı noktalara ulaştırmak istiyor. Bu oyun için bir süre bekleyeceğimizi ifade eden yetkililer, ortaya çıkacak üründen çok memnun kalınacağına da emin. 

Dirt Rally 2.0 ise yavaş yavaş yeni içerik güncellemelerine elveda diyecek. Öte yandan Codemasters oyuna çeşitli sürprizler ve küçük güncellemeler getirmeyi sürdürecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum