Dishonored Ekibinden Weird West Geliyor

Chris Avellone buna da el atmış :)

TGA 2019’da duyurulan oyunlardan birisi de Weird West oldu. Bizlere Dishonored gibi çok güzel bir seriyi sunan Arkane Studios’tan ayrılan ekip, Wolfeye Studios’u kurmuştu. Bu stüdyonun ilk oyunu da böylece gün yüzüne çıktı:

Arkane Studios’un başkanı ve kreatif direktörü Raphael Colantonio ve yapımcısı Julien Roby başta olmak üzere önemli isimleri bünyesinde bulunduran Wolfeye Studios’un kurulduğuna ilişkin haberi geçtiğimiz ay almıştık. İlk oyunlarına ilişkin duyuruyu için de fazla bekletmemiş oldular böylece.

Oyunda yer alan bir başka isim ise Chris Avellone. Artık ezberlemiş olsak da tekrar etmekte fayda var; kendisi Planescape: Torment, Fallout 2, Divinity: Original Sin 2 gibi hafızalarımıza kazınmış oyunların senaryolarından bildiğimiz, tanıdığımız bir isim. Geçtiğimiz günlerde oyunseverlerle buluşan ve oldukça beğenilen Jedi Fallen Order'da görev aldığını ve yakın dönemde çıkan bazı bağımsız yapımlara da destek olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki dönemin merakla beklenen yapımlarından birisi olan Dying Light 2’de de yine onu görüyoruz. Uzun lafın kısası her taşın altından Avellone çıkıyor :) Görev alacağı oyunlardan birisi de Weird West olacakmış anlaşıldığı üzere. Bu da oyun adına olumlu bir referans.

İşin içinde böyle önemli isimler olduğunu görünce, bir de tabii dağıtımcılığını Devolver Digital üstlenince takibe alınacak oyunlardan birisi diye düşünmekteyim. Peki ya siz?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum