Disingtegration'ı Oynamak Bu Hafta Sonu Ücretsiz

Bir de böyle deneyelim

V1 Interactive'in yeni bilimkurgu nişancı oyunu, Halo'nun yaratıcılarından Marcus Lehto'nun yönetmenliğini yaptığı Disintegration aslında büyük umutlarla piyasaya çıkan ancak beklediği ilgiyi tam olarak göremeyen bir oyun oldu.

Steam'de yer alan 109 incelemenin ortalaması %64 ile Karışık durumda, bu da yeni oyuncuların oyuna şüpheyle yaklaşmasına neden oluyor. Üstüne bir de oyunun PC'deki fiyatı bile 249 lira, yani hiç de düşük değil.

V1 Interactive oyuna daha fazla oyuncu çekmek için, oyun dünyasına yeni tür getirdiğini iddia ettiği, bilim kurgu birinci şahıs shooter oyunu Disintegration'ı bu hafta sonu PC, PlayStation 4 ve Xbox One'da ücretsiz olarak sunacak.

Oyuncular, 30 Temmuz Perşembe gününden itibaren tüm hafta sonu boyunca tüm platformlarda ücretsiz olarak sunulacak oyunda; üç arklı multiplayer oyun modunun her birinde çılgın multiplayer savaşlara katılabilecek veya oyunun tek kişilik hikayesine dalabilecekler.

> Disintegration - İnceleme

Öte yandan Play For Free Weekend sırasında veya sonrasında Disintegration'ı almaya karar verirseniz, o ana kadar bileğinizin hakkıyla kazandığınız geliştirmeler, satın aldığınız tam sürüm oyuna aktarılabileceksiniz. Oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One'da %40 indirimle sunulacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum