Disintegration'ın Kapalı Beta Süreci Başlıyor

Beta kayıtları açıldı

Birkaç üstü kapalı fragman ile heyecanımızı artıran Disintegration'dan aylar sonra yeni bir haber geldi. Halo'nun yapımcılarından olan Marcus Lehto'nun kurduğu V1 Interactive'in yeni oyununun kapalı beta sürecine girmeye hazırlandığı doğrulandı.

V1, iki adet kapalı beta test süreci yapılacağını ifade ederken bu testlerin tarihlerini de açıkladı. İlk test 28 Ocak'ta, ikincisi ise 29 Ocak'ta kapılarını açacak. İki test süreci de Türkiye saati ile 19:00'da başlayıp sabah 10:59'a kadar devam edecek. Tabi bu süreçlere katılabilmek için şuradan kayıt yaptırmanız gerekiyor.

Bu test sürecinde iki çoklu oyuncu modunun aktif olacağı da doğrulanan bilgiler arasında. Bu modlardan ilki klasik bir payload taşıma modu olan Retrieval, ikincisi ise karşı takımın noktalarını ele geçirdiğiniz Control olacak. İki oyun modunda da yapay zeka tarafından kontrol edilen "yer ekipleri" üzerinde yoğunlaşılacak. 

Henüz kapalı beta sürecine kaç kişinin kabul edileceği bilinmiyor. Öte yandan V1, 31 Ocak'tan 1 Şubat'a kadar sürecek açık beta sürecini de doğrulamış bulunuyor. Yani oyunu merak ediyor fakat kapalı betaya erişemiyorsanız, 31 Ocak'tan itibaren oyunun açık beta sürecine giriş yapabileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum