Disney+, Bir The Mandalorian Yan Dizisine Hazırlanıyor

Cara Dune kimdir?

Disney+'nın medarı iftiharı The Mandalorian dizisi iki hafta sonra yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Disney'in halihazırda Kenobi ve Rogue One dizileri gibi başka Star Wars projeleri de var ama The Mandalorian hikayesinden de daha fazla içerik çıkarmak oldukça mantıklı gözüküyor. Dizideki en enteresan karakterlerden birisi olan Cara Dune çevresinde geçen ve onun hikayesini anlatan bir yan diziyi izleyebiliriz.

Eski bir Shock Trooper olan Cara Dune özellikle dizide Din Djarin ile birlikte yer aldığı maceralarda kendine büyük bir hayran kitlesi toplamayı başarmıştı. Şu an için gizemli bir geçmişe sahip olan Cara'nın hikayesiyle birlikte Star Wars Evreni içerisinde bilinmeyen çok fazla soru da kendine cevap bulabilir.

LRM Online'ın haberine göre bu potansiyel yan dizi şu an için Lucasfilm yetkilileri tarafından değerlendirilmeye alınmış. Dizide karakteri canlandıran Gina Carano, ikinci sezon ile birlikte The Mandalorian bünyesinde yer almaya da devam edecek. Boba Fett ve Ahsoka Tano gibi isimlerin de yer almasını beklediğimiz The Mandalorian'ın ikinci sezonu 30 Ekim günü Disney+ üzerinden yayınlanmaya başlayacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum