Disney+ Bu Sefer De Bo-Katan Dizisine Hazırlanıyor

Kara kılıç kuşananındır

Star Wars - Disney birlikteliği sinema filmleri anlamında tam bir hüsrana yol açsa da Disney+ dizileri durumu toparlamaya epey yardımcı oluyor. Her şeyin başladığı The Mandalorian dizisi beraberinde adeta yepyeni bir evren doğurdu. Her ne kadar şu ana kadar anlatılan tüm hikayeler altıncı ve yedinci film arasında geçiyor olsa da aradaki büyük boşlukta bolca hikaye açığı mevcut. Mando'nun ikinci sezonunda Clone Wars'tan da tanıdığımız Bo-Katan'ı kanlı canlı görmüş ve Darksaber'ın hikayesine tanıklık etmiştik. Son gelen haberlere göre Bo-Katan da kendi dizisine kavuşmaya hazırlanıyor. 

Daha önce Clone Wars ve Rebels animasyonlarında Bo-Katan'a sesiyle hayat veren sonrasında da Mandalorian'da kanlı canlı bir biçimde karaktere bürünen Katee Sackoff yeni dizide başrol olarak karşımıza çıkacak. Bo-Katan Kryze'i son olarak Darksaber'a kavuşamamış ve biraz sinirli bir biçimde görmüştük. Dizinin Mandalorian'ın yeni sezonundan sonra geçme ihtimalini de düşününce doğrudan Mandalor mirası üzerine bir konu epey ilgi çekici olabilir. Book of Boba Fett ile hikayenin Tatooine ayağı anlatılmaya devam edilirken bir de Bo-Katan dizisi Mandalorian ile tohumları atılan pek çok ihtimali filizlendirebilir. 

İlk olarak The Hashtag Show'un duyurduğu haberi Book of Boba Fett'in yıldızı Ming-Na Wen de alıntılayarak tebrik mesajı iletti. Yani ortada resmi bir gelişme olmasa Ming Hanım böyle bir tweet atmazdı diye düşünüyorum. Tabii bunlar güzel gelişmeler ama benim halen aklım fikrim Kenobi dizisinde. Artık Ewan McGregor'ı "Hello there" diyerek görmek Disney'den en büyük isteğim. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum