Disney, Captain Marvel 2'nin Vizyon Tarihini Açıkladı

MCU'yu hiçbir şey durduramıyor

Geçtiğimiz yıl yapılan San Diego Comic-Con'a Marvel Stüdyoları damga vurmuştu. Büyük patron Kevin Feige yeni dönemdeki büyük olayları sıralarken Captain Marvel 2'nin de geleceğini söylemişti. Filmin 2022 yılında vizyona girmesi planlanıyordu ve Disney'i bu plandan geri çevirmek pek mümkün olmamış. Yaşanan salgın olayları nedeniye hemen hemen tüm dizi ve filmler ertelenirken Captain Marvel'ın resmi vizyon tarihi açıklandı. Carol Danvers'ın yeni macerası 8 Temmuz 2022'de vizyona girecek.

Deadline'ın haberine 2022 yılının Temmuz ayında vizyona girecek olan film daha önce Disney tarafından duyurulan başka bir filmin yerini alacak. Böylece Marvel Sinematik Evreni'nin yeni takviminden vizyon tarihi belli olan film sayısı da yükselmiş oldu.

En yakın tarihte 6 Kasım günü Black Widow'un vizyona girmesi bekleniyor. Onun dışında Black Panther 2 içinse şimdilik 6 Mayıs 2022 tarihi açıklanmış durumda. The Eternals film ise son ertelemeyle birlikte 12 Şubat 2021'de vizyona girecek. Görünen o ki MCU'yu durdurmak için salgından fazlası gerekiyormuş.
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum