Disney Dreamlight Valley, 5 Aralık'ta Tam Sürüme Geçiş Yapacak

Yakın bir gelecekte F2P olması planlanmıyormuş!

Geçtiğimiz yıl erken erişime çıkan Disney Dreamlight Valley'in tam sürüme geçiş tarihi belli oldu; Gameloft tarafından yapılan açıklamayla Aralık ayında geleceğini öğrenmiş olduk.

Açıklamanın buraya kadarki kısmı iyi, en sonunda çıkış tarihi netlik kazanmış oldu. Fakat devamında paylaşılan bir detay, sizin de canınızı bir miktar sıkabilir.

Gameloft, erken erişim sürecinde elde ettikleri tecrübeden hareketle oyunu F2P yapmaktan vaz geçtiklerini (en azından yakın gelecekte böyle bir şey planlamadıklarını), Disney Dreamlight Valley'in yoluna ücretli olarak devam edeceğini açıklamış bulunuyor. Bu kararın, oyunculara "premium oyun deneyimi" sunmaya devam etmelerini temin eden bir adım olduğunu ifade ediyorlar.

Oyunun tam sürüme geçiş yaptığı gün ücretli ek paketi "A Rift in Time" da çıkacak. Oyunun yeni içerikleri ve tam sürüme geçişiyle ilgili detayların paylaşılacağı bir yayın da planlanmış, bu gösterim 1 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Disney Dreamlight Valley; 5 Aralık'ta tam sürüme geçiyor. Bakalım oyunu ücretli tutma kararı oyuncular nezdinde nasıl bir karşılık bulacak. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum