Disney+ İçin Kadın Kahramanlı Bir Star Wars Dizisi Onaylandı

Bu daha başlangıç...

Yayın servisleri savaşı kızışmaya başladıkça servisler ellerindeki büyük markaları kullanmaya da başlıyor. Bu konuda en avantajlısı Disney gibi gözüküyor. Hem Marvel hem de Star Wars gibi popüler kültürün iki dev markasını elinde bulunduran firma yayın servisi Disney+ için oldukça iddialı içerikler hazırlıyor. Şu ana kadar Star Wars adına The Mandalorian ile karşımıza çıkan ve büyük beğeni toplayan Disney+ yepyeni bir Star Wars dizisine hazırlanıyor.

Netflix için Russian Doll dizisini yapan ve bazı bölümlerini yönetmiş olan Leslye Headlend ile yeni bir Star Wars dizisini yapması için anlaşan Disney, yeni Star Wars Evreni'ni genişletmeye hazırlanıyor. Mandalorian'ın yanı sıra hazırlıkları süren Obi-Wan Kenobi dizisi ve Rogue One dizisinin yanı sıra bu üçüncü dizi oldukça farklı gözüküyor. Disney'in Star Wars ile ilgili planları henüz daha yeni başlıyor.

Gelen haberlere göre Headlend'in başında olacağı dizinin ana karakteri bir kadın olacakmış ve bu konu işlenecekmiş. Dizinin bölümlerini Leslye Headlend'in çekip, çekmeyeceği ise henüz belli değil. Lakin Disney'in bu kadın karakter odaklı Star Wars dizisinin altından nasıl bir hikaye çıkacağını kestirmek şimdilik güç ancak olası bir Leia dizisi hayranları mutlu edebilir. Tabii hepimizin prensesi Carrie Fisher olmadan biraz buruk olsa da. Onun dışında tamamen yeni ve bilinmeyen bir kadın karakterle de karşı karşıya kalabiliriz. Bu yeni Star Wars dizisiyle ilgili detayları merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum