Disney+'nın Marvel Dizileri, 6-8 Bölüm Arası Sürecek

Az ama öz

Disney-Marvel anlaşmasının ardından devasa bir sinematik evrene ulaştık. Marvel Sinematik Evreni, geçtiğimiz hafta vizyona giren Avengers: Endgame ile birlikte zirve yaptı. Tabii bu durum Disney için bir son demek değil, MCU'nun maceraları Disney'in yeni yayın servisi Disney+ üzerinde farklı bir biçimde devam edecek.

Disney+'nın halihazırda oldukça çeşitli içerik hazırlıkları var. Disney, Star Wars ve Marvel gibi elinde bulundurduğu markaların dizileriyle karşımıza çıkacak. Marvel dizileriyle ilgili yeni bir haber ortaya çıktı. Görünüşe göre Disney+ üzerinden yayınlanacak Marvel dizileri pek de uzun olmayacak.

"Marvel'ın önümüzdeki aşaması çok sayıda karaktere Disney'in yeni yayın servisi Disney+ üzerinden kendi dizilerinde oynama imkanı verecek. Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Falcon (Antonhy Mackie) Winter Soldier/Bucky (Sebastian Stan) ve Hawkeye(Jeremy Renner) ile yapılan anlaşmalar sonucu, kendileriyle film evreninden ayrı olacak şekilde yeni sözleşmeler yapıldı. Gelen haberlere göre bu diziler altı-sekiz bölüm arası sürecek."

THR'den gelen haber bu şekilde. Görünüşe göre Disney+'ın dizileri Netflix'e oranla neredeyse yarı yarıya daha kısa olacak. Büyük olasılıkla sözleşmelerin maliyeti sürelerin bu kadar kısa olmasında önemli bir etken olmuştur.

Muhtemelen Loki (Tom Hiddleston) ve Vision (Paul Bettany) ile de benzer sözleşmeler imzalanmıştır. Disney+, WandaVision, Hawkeye, The Falcon and The Winter Soldier gibi MCU dizileriyle karşımıza çıkacak. Bunlar dışında Disney+'ın şu anlık içerik listesine buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum