Disney, Star Wars: Knights Of The Old Republic Dizisine Hazırlanıyor

Disney+'a nereden üye oluyoruz?

Disney, yeni açacağı yayın servisiyle birlikte elindeki markaları oldukça verimli kullanmaya başlayacak. Sinemadan kazandıkları belli ki yetmiyor olacak ki hem Marvel hem de Star Wars ile ilgili çok sayıda içerik yeni yayın servisinde yer alacak. Zaten meşhur "Disney Kasası" artık online olarak erişilebilir bir hale gelecek. Yeni dizilerle de birlikte Disney+ en önemli yayın servislerinden birisi haline gelmeyi planlıyor.

Bu zamana kadar duyurulan projeler çok fazla ilgimi çekmese de, son iki potansiyel proje oldukça şahane duruyor. Star Wars'un belki de en güzel dönemi olan Old Republic dönemini konu alan bir dizinin hazırlıkları başlamış. Zaten bu konuyla ilgili uzun zamandır spekülasyonlar dolaşıyordu, artık iş büyük ölçüde resmiyete dökülmüş gibi gözüküyor. Dizinin esinleneceği dönem içinse henüz kesin bir bilgi yok. Fakat Darth Bane'in hikayesinin anlatılma olasılığı bile heyecan uyandırıyor.

Hatta senarist koltuğuna Drew Karpyshyn oturursa, izleyeceğimiz dizi bir Star Wars hayranının en güzel hayallerinden birinin gerçeğe dönüşü haline gelebilir. Umalım ki Disney bu konuda doğru isimlerle anlaşsın ve Star Wars hayranlarıyla arasını düzeltmek için ilk adımı Old Republic dizisiyle atsın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum