Disney ve Pixar’ın Yarış Oyunu Disney Speedstorm, 2023’e Ertelendi

Yılın son ertelenen oyunu olur mu yoksa devamı gelir mi?

Son yılların standardı oyunların ertelenerek ilk duyurulan çıkış takvimlerini es geçmesi oldu diyebiliriz. Önümüzdeki dönemde de erteleme haberleri almaya devam edeceğiz gibi görünüyor. Bunlardan birisi de Disney ve Pixar tarafından oyun severlerle buluşturulacak olan yarış oyunu Disney Speedstorm oldu.

Şubat ayında duyurulan Disney Speedstorm’un, bu yıl içerisinde çıkış yapması bekleniyordu. Ancak, o da bu yıla yetiştirilemeyip 2023’e ertelenen oyunlar arasına katıldı.

Oyunun sitesinden paylaşılan çıkış tarihi güncelleme duyurusunda; Disney Speedstorm’un, hayranlarının en sevdikleri Disney ve Pixar karakterleriyle harika bir yarış deneyimi yaşayacakları bir oyun olmasını hedefledikleri, oyuncuları eğlendirmenin yanında yıllar sonra dahi geri dönecekleri yüksek tempolu ve rekabetçi bir yarış deneyimi sunmak istedikleri belirtilmekte.

Bunun ardından da “beklentilerimizi karşılayacak ve oyunculara etkileyici bir yarış deneyimi sunacak bir oyun olmasını temin etmek adına, Disney Speedstorm’un çıkış tarihini ertelemeye karar verdik” denilerek oyunun PC ve konsollar için çıkışının 2023’e kaldığı resmen ilan edildi.

Ne diyelim, umarım dedikleri gibi hayranlarının beklentilerine karşılık verecek bir oyun olur.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum