Disney, WandaVision Dizisinin Yayın Tarihini Açıkladı

Umarım aceleye gelmez

Disney+'nın merakla beklenen dizilerinden birisi olan WandaVision'dan ilk görüntüleri geçtiğimiz günlerde yayınlanan Super Bowl reklam arasında gördük. Her ne kadar 30 saniyelik reklam videosuna Loki ve Falcon & Winter Soldier dizileriyle birlikte sığdırılmaya çalışılsa da dizinin konseptiyle ilgili ufak bir bilgiye sahip olduk. Ayrıca Scarlet Witch'i ilk kez çizgi romandakine benzer bir kostümle de görmüş olduk. Bu videonun ardından Disney dizinin yayın tarihini de açıkladı. 

Disney'in olağan mali toplantısı sırasında CEO Bob Iger, dizinin bu yıl Aralık ayında yayınlanmaya başlayacağını söyledi. Aslında WandaVision için planlanan yayın tarihi 2021 yılının bahar dönemiydi ancak Disney yayın takvimini değiştirerek diziyi öne çekti. Vision ve Wanda Maximoff'u normal insanlar gibi yaşarken de göreceğimiz dizi çok fazla zaman dilimi ve farklı gerçekliği içerecek gibi gözüküyor. Bu da Scarlet Witch'in çizgi romandakine benzer güçlere kavuşacağını işaret ediyor.

Ayrıca dizinin doğrudan Dr. Strange 2'ye bağlanacak olması da paralel evrenleri oldukça önemli bir hale getiriyor. Artık yayın tarihini de öğrendiğimiz diziden tam zamanlı bir fragmanı görmemizin zamanı geldi gibi gözüküyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum