WandaVision, Falcon & Winter Soldier Ve Loki'den İlk Görüntüler Geldi

Super Bowl reklamlarına Disney ambargosu

Heyecan dolu bir Super Bowl'u daha geride bıraktık. 50 yıllık kupa hasretini sona erdiren Kansas City Chiefs'i ekip olarak kutluyoruz. Fakat başlıktan da anlayabileceğiniz üzere bizi maçtan ziyade devre aralarında yayınlanan fragmanlar ve reklamlar ilgilendiriyor. Bu fragmanlar arasında da merakla beklediğimiz yeni MCU dizilerinin ilk görüntüleri bulunuyor.

Disney+'ın en değerli yapımları olacak WandaVision, Loki ve The Falcon and the Winter Soldier üçlüsüne ait ilk görüntüler tek bir fragman içerisinde yayınlandı. 30 saniyelik bu kısa fragman, diziler hakkında çok fazla bilgi vermiyor olsa da paylaşılan görüntüler hepimizi heyecanlandıracak derecede.

İlk sahnelerde Sam'in (Anthony Mackie), yeni Captain America rolü üzerinde çalıştığını görüyoruz. Gün geçtikçe güçlendiği görülebilen Sam'in görüntüsü, Civil War'da kahramanlarımızı birbirine düşüren Zemo'nun görüntüsü ile kesiliyor. Ardından Tom Hiddleston'ın Loki rolünü tekrar benimseyişini görüyoruz.

Fragmanda en çok ilgi çeken detaylar ise WandaVision dizisine ait. İkilinin oldukça ilginç setleri ve diyalogları arasında Scarlet Witch'in çizgi-romanlardaki kostümünü giydiği bir sahne de görülebiliyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum