Disney'in Yeni Planet Of The Apes Filmi, Maze Runner'ın Yönetmenine Emanet

Fox anlaşmasının ilk meyveleri

Geçtiğimiz dönemde Amerika'da eğlence sektörünün en büyük anlaşmalarından birisi yapılmış ve Disney rekor bir ücretle Fox'un eğlence kısmını satın almıştı. Tabii çok uzun yıllar boyunca Fox çatısı altında izlemeye alıştığımız pek çok dizi ve filmin yeni evinin Disney olması kafalarda soru işaretlerine de yol açmıştı. Disney, Fox markalarını kullanmakta pek acele etmiyor, firmanın bu konudaki ilk hedefi yeni bir Planet of the Apes filmi.

Disney, Maymunlar Cehennemi markasını yeniden ele alıp, yeni bir seriyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu konuda çalışmalara başlayan Disney yönetmenini de bulmuş. The Hollywood Reporter'ın haberine göre yeni nesil Planet of the Apes daha önce Maze Runner filmini de yönetmiş olan Wes Ball'a emanet edilecek. 

Disney'in yeni dönemde hikayeyi sıfırlayıp, sıfırlamayacağı ise henüz belli değil. Muhtemelen yönetmen Ball ve senarist ekiple yapılan görüşmeler sonucunda bir karara varılacaktır. 2017 yılında vizyona giren ve Matt Reeves'in yönettiği War for the Planet of the Apes filmi gişede ve eleştirel anlamda Fox'un yüzünü güldürmüştü, bakalım Maymunlar Cehennemi, Disney'i de mutlu edebilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum