Disney, Maymunlar Cehennemi Serisine Devam Etme Kararı Aldı

Sıradaki durak, Fareler Cehennemi

20th Century Fox, Disney anlaşması gerçekleşmeden önce bünyesinde çok sayıda markanın hakkını barındırıyordu. Alien, Avatar, Predator, X-Men, Home Alone ve Fantastik Dörtlü bunlardan sadece bazılarıydı. Bu markalar ve daha fazlası artık Disney'in ürünü olduğuna göre Disney bu konuda bir atılım yapacaktı ve görünüşe göre işler hızlanmaya başlıyor. 

Geçtiğimiz gün gelen haberlerde Disney'in Home Alone'un da içerisinde bulunduğu dört adet Fox filmini Disney+ için yeniden çekeceğini öğrenmiştik. Son gelişmeler ise daha büyük bir film markasından. Görünüşe bakılırsa Disney patronu Bob Iger, Planet of the Apes serisine devam edilmesini istiyormuş. 


Maymunlar Cehennemi serisinin son filmi War for the Planet of the Apes 500 milyon dolara yakın bir gişe geliri elde etmişti. O filmin yönetmeni sıradaki Batman filmi olan The Batman'i de yönetecek olan Matt Reeves idi. 2017 yılında vizyona giren filmin ardından yeni bir film ile ilgili bir duyum alamadık. Ancak geçtiğimiz aylarda Fox Stüdyoları yöneticilerinden Emma Watts, Disney'in Planet of the Apes'in de içerisinde bulunduğu büyük markalarla ilgili ciddi planları olduğunu söylemişti. 

İlk olarak 1968 yılında vizyona giren ve 1973 yılına kadar beş filmlik bir seri olarak karşımıza çıkan Planet of the Apes daha sonra 2001 yılında Tim Burton'ın yönetmenliğinde yeniden çekilmiş ve son olarak 2017 yılında çıkan War for the Planet of the Apes'e kadar vizyona giren dört serilik yeni bir film serisine sahip olmuştu. Bakalım Disney, Maymunlar Cehennemi hikayesine yeniden mi başlayacak yoksa mevcut seriye devam mı edecek?

YORUMLAR
Akcan
8 Ağustos 2019 17:24

Yalnız Tim Burton'un filminin son üç filmle hiç alakası yok.
Böyle yanlış bilgiler oyungezere yakışmıyor uyarayım dedim.

Ghost AssassiN
8 Ağustos 2019 16:34

Daha dün 3. filmi izledim.Final niteliğinde bir filmdi fakat istendiği takdirde tekrar diriltme veya yeşertme yapılabilir ki güzel de olur bence.

Ha reboot da yapılabilir ama ben bu tür çok eski olmayan filmlere reboot yapılmasını pek istemiyorum.Çünkü tadı hala insanın ağzında olduğu için pek kabullenemiyor yeni bir hikayeyi.Bazı insanlar eskinin de reboot'u kabullenemeyebiliyor ama eskiye nazaran yeninin reboot'u daha çok can sıkabiliyor.O yüzden devam ettirmeleri taraftarıyım bu konuda.

aresblade
8 Ağustos 2019 13:28

bence iyi haber, bu seriyi seviyorum çünkü. son filmi de gerçekten iyiydi. 

Parolamı Unuttum