Disney+'nın Armor Wars Dizisi Tony Stark'ın Ölümünü Temel Alacak

Miras kavgası çıkar mı?

Disney+'nın yakın gelecekteki yoğun dizi takvimine ayak uydurmak pek mümkün değil. Yeni veya eski fark etmeksizin çok fazla karakter ekran karşısına çıkacak. Bazı hikayeler değişerek yoluna devam edecek, bazıları sıfırdan başlayacak. Avengers: Endgame filminde ölen Tony Stark'ın hikayesi ise halen Disney-Marvel ortaklığının en önemli değerlerinden birisi. Bu yüzden yeni dönemde bu mirası konu alan iki dizi izleyeceğiz. Bunlardan büyük çaplı olanı Armor Wars'tan güzel haberler geliyor.

Marvel Sinematik Evreni içerisinde War Machine'i canlandıran Don Cheadle bu yeni dizide de rolünü canlandırmaya devam edecek. Dizinin senaryosuyla ilgili ilk açıklamaları yapan Cheadle, "Tony Stark'ın ölümü eminim ki dizide önemli bir role sahip olacak. En son Rhodey ile birlikte bir ilerleme sürecindeydik. Hatta Endgame'de yürüyebildiğini gördük. Teknoloji ilerliyor ve Rhodey yeniden mobil hale geldi. Zırh içerisinde de yenilikler devam edecek. İnanıyorum ki Rhodey'i daha derinlemesine incelemek için bir fırsat da ortaya çıkacak." dedi. 

Cheadle ayrıca bu dizinin çizgi romanlarla MCU arasındaki köprü olma konusunda da önemli bir role sahip olacağını açıkladı. Aslında Armor Wars çizgi roman serisi Iron Man hikayelerinde iki kez işlenmişti. Sonrasında 2009 yılı civarında Ultimate evrende de bu konu Marvel tarafından ısıtılıp okurlara sunulmuştu. Dizinin nasıl olacağını şimdilik kestirmek güç zaten henüz ortada resmi bir yayın tarihi de bulunmuyor.

YORUMLAR
cavegamer3530
5 Şubat 2021 10:16

Vanda visionda sword yerinde adma demişti nano teknoloji kullanıyoruz diye Tonynin teknolojisi devletin bile elindeyse kim bilir kimlerde de vardır.

Parolamı Unuttum