Disney+'nın Ironheart Dizisi Senaristini Buldu

Riri Williams'ın serüvenleri

Marvel Sinematik Evreni, orijinal Avengers üyelerini onore etmeye devam ediyor. The Falcon and The Winter Soldier dizisiyle birlikte Steve Rogers/Captain America'nın mirasını anlatan stüdyo ilerleyen dönemlerde de Iron/Tony Stark'ın mirasını dizilerle bizlere anlatacak. Armor Wars ve Ironheart ile birlikte Stark şirketlerine ve Iron Man zırhlarına yeni bir boyut katacak olan MCU bunların ilk olan ve potansiyel Tony Stark varisi olan Riri Williams'ın macerasını anlatacak senaristi bulmuş durumda. Snowpiercer'ın da yazarlarından olan Chinaka Hodge, Ironheart'ın baş yazarı oldu.

15 yaşında üstün zekasıyla MIT'e kabul edilen Riri Williams, Tony Stark gibi kendini zırhını yaparak evrende kendine yer bulmuştu. Dizide Dominque Throne'un canlandıracağı karakterin MCU adaptasyonuyla ilgili ise henüz çok fazla detaya sahip değiliz. Lakin Marvel Sinematik Evreni'nin Tony Stark'a ve onun mirasına özellikle Peter Parker ile birlikte ne kadar sahip çıktığını biliyoruz. O yüzden Riri'nin de yolu bir noktada Tony'nin yoluyla kesişecektir. Kim bilir belki Ironheart sayesinde Spider-Man artık Tony Stark'ın gölgesinden çıkıp yeniden bildiğimiz sevimli komşu haline döner? 

Dizinin bölüm sayısı da belli olmuş durumda. Toplam altı bölümden oluşacak olan mini dizinin süresiyle ilgili ise Kevin Feige'in geçmiş dönemden yaptığı açıklamaları biliyoruz. Altı bölümlük dizilerin bölüm süresinin bir saate yakın olacağını, 8-10 bölüm arası dizilerin ise yarım saatlik bölümlerden oluşacağını Feige açıklamıştı. Bu durumu Falcon & Winter Soldier ve WandaVision dizilerinde görmüştük. Aynı durum muhtemelen Ironheart için de geçerli olacaktır. Altı saatlik bir Iron Man Jr. dizisi bizleri bekliyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum