Disney+'nın Rogue One Dizisi Yeni Yönetmenini Buldu

Star Wars bile seyehat engeline takılmış

Disney+ yeni Star Wars içerikleriyle hayranlarla arasını düzeltmeye hazırlanıyor. The Mandalorian'ın ikinci sezonu 30 Ekim günü geri dönüyor. Bir başka Star Wars dizisi olan ve belki de hayranların en fazla şüpheyle yaklaştığı Rogue One'ın öncesini anlatacak Cassian Andor dizisinin de çalışmaları devam ediyor. Aslında pandemi süreci öncesinde neredeyse sorunsuz ilerleyen çalışmalar, hemen hemen her yapım gibi sekteye uğradı. 

Dizinin planlanan yönetmeni Tony Gilroy salgın döneminde gelen seyehat uygulamaları nedeniyle görevden ayrılmak zorunda kaldı. Deadline'ın haberine göre Disney+ Gilroy'dan boşalan yönetmenlik koltuğuna daha önce Sherlock ve Black Mirror gibi dizilerde de yönetmenlik yapmış olan Toby Haynes'ı getirdi. Ayrıca haberde Gilroy'un New York'ta yaşaması ve çekimler için Britanya'ya gelemeyecek olmasından ötürü görevden kendisinin ayrıldığı da belirtilmiş. Tony Gilroy, şu an için setin başında olamasa bile diziye yapımcı ve yürütücü olarak hizmet etmeye de devam edecek.

Şu an için Rogue One'ın öncesini anlatacak diziyle ilgili pek fazla bilgimiz yok. Sadece Cassian Andor'u tıpkı filmde olduğu gibi Diego Luna'nın canlandıracağını biliyoruz. Ekim ayında başlayacak olan çekimlerin ardından setten gelen haberlerle birlikte hikaye ve diğer karakterler hakkında daha fazla bilgi sahibi oluruz. Zaten şu an hayranların gözü kulağı Obi-Wan Kenobi dizisinde, beklentilerin bu kadar az olduğu bir dönemde bu yeni dizi iyi bir iş yaparsa Disney için oldukça olumlu bir geri dönüş olacaktır. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum