Disney+'nın What If Dizisinden İlk Görüntüler Yayınlandı

Şahane işler göreceğe benziyoruz

Artık yepyeni bir yayın servisine sahibiz, Disney+ dün açılışını gerçekleştirdi ve dizilerine başladı. Bünyesinde oldukça geniş bir kütüphane bulunduran Disney+ yepyeni bir Marvel animasyon dizisiyle de karşımıza çıkmaya hazırlanıyor: What If...? dizisi için ilk görseller yayınlandı.

Çizgi romanlarda mümkün oldukça alternatif evrenleri ve olası değişikliklerin Marvel dünyasını ve karakterleri nasıl etkileyeceğini anlatan What If serisi, bir animasyon dizi olarak oldukça başarrılı bir fikir. Dizinin yayınlanmasına daha epey bir zaman var ancak Disney, yeni yayın servisinin açılışıyla birlikte hayranları gaza getirecek birkaç fotoğrafı ve doğal olarak hikayeyi paylaşmış. 

Paylaşılan ilk fotoğrafta Captain America'yı zombi olarak görüyoruz. Bu da demek oluyor ki What If içerisinde kahramanların zombi olduğu bir bölüm de izleyeceğiz. Bu bölümde muhtemelen Bucky'i zombi Cap'e karşı savaşırken de görürüz. Başka hangi karakterlerin zombi virüsünden etkilendiğini henüz bilmiyoruz ama umarım kadro epey bir geniş olur. 

Diğer fotoğraflar ise Captain America'yı Iron Man şeklinde görmemizi sağlıyor. Bu da muhtemelen "Peki ya eğer Captain America, Iron Man olsaydı?!" temalı bir bölüme işaret ediyor. Iron Man zırhının birinci tasarımıyla gördüğümüz Steve Rogers, muhtemelen süper asker serumu yerine süper zırh ile Amerika'yı ve dünyayı İkinci Dünya Savaşı sırasında Nazi Almanya'nın elinden kurtaracak. Bu bölümün Red Skull tasarımı da büyük merak konusu.

Çizgi romanlardaki What If kütüphanesini düşününce bu diziye uyarlanacak senaryolar konusunda insanın içini güzel bir heyecan kaplıyor. 2021 yılında yayınlanmaya başlayacak olan dizi 23 bölüm sürecek ve her bölümde farklı hikayelerle karşılaşacağız. Muhtemelen hepimizi duygulandıracak olan "Ben Amca ölmeseydi neler olurdu?" gibi hikayeler de bir noktada uyarlanacaktır. Bakalım Disney+ 2021 yılına kadar beklediği kullanıcı sayısına ulaşıp, yeni içeriklerine devam edebilecek mi? İşin içinde Disney olunca başarısızlık pek olası gözükmüyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum