Disney+'nın Yeni Dizisi Wakanda'yı Konu Alacak

Ryan Coogler önderliğinde, Black Panther'in anısına

Marvel Sinematik Evreni'nin Kara Panteri, Kral T'Challa, Chadwick Boseman hayatını kaybettikten sonra MCU'nun Black Panther ve Wakanda'ya olan bakışı değişti. İkinci Black Panther filmi halen hazırlıklarına devam etse de T'Challa'yı başka bir aktör canlandırmayacak veya Boseman'ın yüzünü CGI ile kullanmayacaklar. Yeni dönemde Wakanda'nın derinliklerine bir yolculuğa çıkacağız. Black Panther 2 ile başlayan bu yolculuk yeni bir Disney+ dizisiyle de devam edecek.

İlk filmi yöneten Ryan Coogler, MCU ile beş senelik yeni bir sözleşmeye imza attı. İkinci Black Panther filminin yanı sıra Wakanda merkezli bir dizi de Coogler'ın önderliğinde karşımıza çıkacak. Bob Iger yaptığı açıklamada Ryan Coogler'ın kendi döneminin en iyi hikaye anlatıcılarından birisi olduğunu ve onun vizyonuyla birlikte çalışmanın büyük bir keyif olduğunu açıkladı.

Black Panther filmiyle MCU hayatına başlayan Ryan Coogler'ın gelecek dönemde anlatacak çok fazla hikayesi olduğunu da belirten Iger, Coogler ile takımının yapacağı işleri merakla beklediğini söyledi. İşin televizyon boyutunda Kevin Feige'in yanı sıra Louis D'Esposito ve Victoria Alonso da diziye yapımcı olarak dahil olacak.

Oldukça dolu bir takvime sahip olan MCU'nun Disney+ ajandasında Wakanda dizisine ne zaman yer açılacak şimdilik bilmiyoruz. Önümüzdeki dönemlerde Wakanda dizisinden ve hikayesinden çok daha fazla haber duyacağız gibi gözüküyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum