Disney+'nın Yeni Sürprizi Percy Jackson Dizisi

Rick Riordan bildirdi

Rick Riordan tarafından yazılan Percy Jackson kitap serisi ülkemizde de epey popüler durumda. Tabii bunda çok olumlu yorumlar almasa da çekilen iki filmin de büyük payı var. Ancak artık işler Olympos'un meşhuru Şimşek Hırsızı için daha ciddi bir boyuta taşınıyor. Disney+ yayın servisinde yeni bir Percy Jackson dizisi izleyeceğiz. Yazar Rick Riordan resmi Twitter hesabından yaptığı duyuru ile hayranları heyecanlandırmayı başardı.

"Şu an için sizlere daha fazla bir şey söyleyemeyiz ancak Percy Jackson'a en yüksek kalitede canlı bir dizi yapılması fikrinden dolayı çok heyecanlıyız. Orijinal beş kitaplık Percy Jackson hikayesini takip edecek seri Şimşek Hırsızı kitabıyla birlikte ilk sezonuna bbaşlayacak. Sonrasında ise Becky ve ben işin her kısmında dizinin bir parçası olacağız. İleride bu koonuyla ilgili çok daha fazla haber alacaksınız ancak şimdilik yapmamız gereken işler var." diyen Riordan, işin içinde olacağını net bir şekilde belirterek Disney'in olası konudan sapma olaylarının önüne geçilebileceği konusunda umut verdi.

İlk sezonun başarılı olması halinde Disney muhtemelen beş kitabı beş ayrı sezona yayarak uzun vadeli bir dizi yapmayı planlıyordur. Yunan Mitolojisi'ne oldukça eğlenceli bir açıdan bakan kitap serisinin dizi haline gelmesi sevindirici bir durum. Dizide Percy Jackson ve arkadaşlarını hangi oyuncuların canlandıracağı ise büyük merak konusu. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum