Divinity: Original Sin 2'ye Ünlü Sincap Sör Lora Geliyor!

Haşmetmeap Lora

Geçen senenin bombası, tüm zamanların en iyi rol yapma oyunlarından biri olan Divinity: Original Sin 2 çok yakında konsol sahipleriyle de buluşacak. Hatta tam tarihi söyleyeyim size: 31 Ağustos 2018. Bu tarihin ayrı bir anlamı daha var çünkü PC için de oyunun Definitive Edition ismindeki versiyonu yayınlanacak. Larian oyuncu dostu, müthiş bir firma olduğu için bu versiyon daha önce oyunu satın almış olan herkese ayrıca ücretsiz olarak verilecek. Daha önce Divinity: Original Sin 2 satın almamış olan oyuncular ise artık sadece oyuna bir çok yenilik getiren bu yeni versiyonu alabilecekler.

Definitive Edition için ön sipariş verdiğiniz taktirde sizi bir de ekstra sürpriz bekliyor olacak: ünlü sincap, efsane şövalye Sör Lora!

> Divinity: The Original Sin 2 İnceleme - Karşınızda Yılın RYO'su

Büyük Meşe Palamutu'nun yaklaştığına inanan, kıyamet habercisi tüylü Drey Şövalyelerinden kaçan Sör Lora ile tanışın. Sör Lora, undead bineği kedi Quercus ile birlikte Fort Joy'da size katılacak ve maceranız boyunca size eşlik ederek zekasını, bilgeliğini, kıyametin yaklaştığına dair uyarlarını ve gizli yetenek sırlarını paylaşacak.

Elbette söylememe gerek bile yok ama ana oyun Steam kütüphanenizde mevcutsa otomatik olarak Definitive Edition kazanacağınız için Sör Lora'ya da sahip olacaksınız. Yani bizim ön sipariş vermemize gerek yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum