Divinity: Original Sin 2'ye Bugüne Kadarki En Büyük Hediye Paketi Geldi!

Larian boş durmuyor

Larian Studios bir yandan harıl harıl Baldur's Gate 3 üzerinde çalışırken, tüm zamanların en iyi RYO'larından biri olan Divinity: Original Sin 2'yi sevenleri de unutmuyor. Dün oyun için şimdiye kadar yayınlanan en büyük hediye paketine sahip olduk: The Four Relics of Rivellon!

Aslında hediye paketi diyorum ama bu başlı başına bir DLC, tabii ücretsiz olanından. Bu DLC ile oyuna her biri sihirli özelliklere sahip dört kadim zırh seti eklendi. Bu zırh setlerini elde etmek için çıkacağımız yolculukta bizi yeni görevler, yeni düşmanlar, yeni savaşlar ve yeni bir Undead Dragon bile bekliyor! Bu setlerin peşine düştüğümüzde yeni hikaye parçaları da öğreneceğiz, yani bu zırhlar açacağınız ilk sandıkta öyle damdan düşer gibi karşınıza çıkmayacak. Zaten Larian'dan da böylesi beklenirdi, tembel işi dört eşya değil.

Zırh setleriyse şunlar:

Captain Armour - etrafınızdakilerin zihinlerini domine etmeye yarayan bir set.

Vulture Armour - her bir parçası yüksek bir yerdeyken menzilinizi ve verdiğiniz zararı arttıracak, tüm seti toplarsanız akbaba benzeri kanatlara sahip olacaksınız.

Contamination Armour - her bir parçası zehre direnç kazandırırken tüm seti toplayarak zehre bağışıklık kazanabilir, etrafınızdaki düşmanlara zarar veren patlayan sporlar çağırabilirsiniz.

Devourer Armour - bu zırhı giydiğinizde menzildeki bir hedef seçilecek ve o hedefe vuruşlarınız hem ıskalamayacak, hem de fazladan zarar verecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum