Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition'ın Arena Modu Da Yeniliklerle Dolu

Er meydanı

Larian Studios, 31 Ağustos'ta PS4, Xbox One ve PC için çıkacak olan Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition'da yenilenmiş Arena modunun da bulunacağını duyurdu ve bu mod için planlanan yenilikler gerçekten de kulağa son derece hoş geliyor.

Oyunda zaten Arena modu mevcuttu ama Definitive Edition ile yenilenecek olan modun yeni versiyonunda solo oyun, çevrimiçi çok oyunculu PvP ve sırayla oynayabileceğiniz Hot Seat seçenekleri bulunacak. Ayrıca Arena modunda 16 farklı karakter arasından seçim yapabileceğiz ve bunlar arasında daha önce oynanabilir olmayan Malady, Zandalor ve Radeka gibi isimler de bulunacak. Elbette bu karakterler arasındaki tek fark isimler değil, tümü de kendine has yetenek ve kabiliyetlere sahip olacak.

> Divinity: Original Sin 2 İnceleme - Yılın RYO'su

Oyunun Arena modu içerisinde iki farklı mod bulunuyor: Classic Deathmatch ve Kill the King. Classic Deathmatch modunda son hayatta kalan oyunu kazanırken, Kill the King modunda takımlar bir VIP karakterin ölmesini engellemeye çalışacaklar. Definitive Edition ile eklenen 5 yeni harita ile birlikte Arena modunda 13 farklı harita bulunacak.

> Divinity: Original Sin 2'ye Ünlü Sincap Sör Lora Geliyor!

Larian zaten harika bir oyun olan Divinity: Original Sin 2'yi daha da iyi hale getirmek için elinden geleni yapıyor, sırf bu bile takdir sebebi. Oyunu incelediğimde not olarak 9.7 vermiştim ama sanırım Definitive Edition sonrasında bu notu yükseltmek gerekecek. PC'deki Definitive Edition'ın oyuna sahip olan tüm PC oyuncularına ücretsiz olarak verileceğini de bir kez daha hatırlatayım. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum