Divinity: Original Sin Kutu Oyunu, 4 Saatte Kickstarter Hedefine Ulaştı

Larian, masaüstümüze misafir olacak

Larian Studios, Kickstarter'ı seviyor olsa gerek. 2017 yılının en iyi oyunlarından biri (ki çok sayıda Yılın Oyunu ödülü de almıştı) olan Divinity: Original Sin 2 de bir Kickstarter kampanyasıyla gerçeğe dönmüştü ve Larian o kampanyada 2 milyon doların üzerinde para toplamıştı.

Larian şimdi de karşımıza Divinity: Original Sin Board Game ile çıktı, yani bir masaüstü kutu oyunu. Kickstarter duyurusunun yapılmasının üstesinden yalnızca 4 saat geçmişti ki 160,000$'lık hedefe ulaşıldı ama katılım da hız kesmeden devam ediyor. Şu an projeye bağışlanacak para miktarı 365,000$'ı geçmiş durumda.

Divinity Original Sin: The Board Game 1 ile 4 oyuncu arasında oynanabilecek bir oyun. İkisi yeni, dört Origin karakterinden biriyle oynayabiliyorsunuz. Yeni karakterlerin resmi olarak Divinity evrenine katıldığını da belirtmek lazım, yani kendilerini gelecek oyunlarda da görme şansımız var. Hatta kampanya parasal olarak yeni aşamalara ulaştıkça yeni oynanabilir karakterler bile duyurulacakmış. Bu 4 karakterden ikisi zaten Divinity: Original Sin 2'den tanıdığımız Ifan Ben-Mezd ve Red Prince, diğer ikisiyse Farzanah ve Vali.

Oyunun ilginç fikirlerinden biri de Chronicle sistemi. Oyunla birlikte gelecek kodu Lynnvander Studios sitesine girerek oyunda yapılan seçimleri sisteme yükleyebileceksiniz ve bu bilgiler oyun için gelecek olan genişleme paketlerini şekillendirecek.

Tabii ki bu tür kampanyalar paramızın değersizliği yüzünden bize çok da hitap etmeyebiliyor, oyunun baz versiyonu 120$, yani yaklaşık 700 lira. Keşke bunlarda da yerel fiyat diye bir şey olsaydı, bizim de almamız daha kolay olurdu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum