Doctor Doom Filmi Yeniden İptal Edildi

Noah Hawley'i delirtecekler.

Disney, Fox'un eğlence haklarını satın almadan önce Fox çeşitli Marvel filmleri için ilk adımları atmıştı. Ancak bu filmlerin büyük bir çoğunluğu hayata geçemedi. Bunlardan birisi de Noah Hawley'in senaryosunu yazdığı Doctor Doom filmiydi. Filmle ilgili Marvel cephesinden karışık haberler geliyordu.

Görünüşe göre Noah Hawley'in Doctor Doom filmi yeniden iptal edilmiş, tam anlamıyla iptal edilmese bile "belli olmayan bir süreliğine askıya alınmış". Hal böyle olunca Hawley de bu duruma epeyce bozulmuş. Deadline'a konuşan Hawley, Disney/Marvel ortaklığının kendisini bir kenara itmesinden dolayı oldukça mutsuz.


Verdiği röportajda, "Şu an bulunduğum noktada film bitti, Legion da bitti ve kendime biraz zaman ayırmak istedim. Çünkü birileri bana 'tatil' dedi, bu da çalışmayacağınız anlamına geliyor. Bu garip durum benim de ilgimi çekti. Fakat bilirsiniz benim bir şekilde yeniden kendime gelmem lazım. Doom filmini yapmayı ve akıbetini öğrenmeyi çok isterim. Ancak onların bu konuda bir planı var mı bilmiyorum. Onlar bu karakterlerle ne yapacak hiçbir fikrim yok. Bu konuda benim vizyonuma açıklar mı bilemiyorum. Şu an için tek gözüken, bu karakterler konusunda onların üstüne gitmem gerektiği ve en kısa zamanda bunu yapacağım." diyen Hawley, her ne kadar Disney/Marvel tarafından gözardı edilse de işin peşini bırakmayacağını belirtti. 

Oysa henüz bir ay önce Hawley, Marvel ile Doctor Doom filmi için görüşme halinde olduğunu ve karakterle ilgili ilginç fikirlerinin Marvel'ın dikkatini çektiğini belirtmişti. Ancak son bir ay içinde yaşanan gelişmeler, Marvel'ın San Diego Comic-Con sırasında Fantastik Dörtlü filmini duyurması gibi haberler Doctor Doom için de işlerin değiştiğini gösteriyor. Bakalım Legion dizisiyle kendisini Marvel hayranlarına da ispatlamış Noah Hawley, istediği Doom filmine kavuşabilecek mi?
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum