Marvel, Halen Bir Doctor Doom Filmi Üzerinde Çalışıyormuş

Fox'tan önce, Fox'tan sonra...

Disney-Fox anlaşmasıyla birlikte Marvel'ın çok önemli iki markası Fantastik Dörtlü ve X-Men yuvaya geri döndü. Artık bu iki ekibi ya da bu ekiplerden parça parça karakterleri MCU'da görebileceğiz. İlk olarak kimi göreceğiz henüz belli değil ama Marvel'ın karakterleri evrene dahil etme çabaları tüm hızıyla sürüyor. 

Daha önce FX'te Legion dizisini yapan Noah Hawley, bilindiği üzere bir Doctor Doom film senaryosu yazmıştı. Fox'ta bu senaryoyu hayata geçirmenin yollarını arıyordu. Yani Doctor Doom filminin temelleri anlaşmadan çok daha önce atılmış durumda. Filmin geleceğiyle ilgili konuşan senarist Noah Hawley, filmi yapmak için halen Marvel ile irtibat halinde olduklarını açıkladı. Avengers: Endgame'in ardından MCU'ya veda eden Russo Kardeşler de Doom karakteri için Marvel Sinematik Evreni'ne dönebileceklerini belirtmişti. 


Olası bir Doctor Doom solo filmiyle ilgili konuşan Noah Hawley, "Doctor Doom hakkında bir senaryo yazdım ve filmi hayata geçirmek için halen görüşmelerimiz sürüyor. Doctor Doom'a bir anti-kahraman bakış açısı bence ilginç olacaktır. Zira Doom'u ekranda en çok gördüğümüz hali, Fantastik Dörtlü filmlerinin baş kötüsü olduğu haliydi" diyerek senaryonun hazır olduğunu ve stüdyodan onay beklediğini yineledi. Doctor Doom filmi için ilk adımlar 2017 yılında atılmıştı ancak sonuç gelmemişti. Şimdi Hawley-Kevin Feige görüşmelerinden solo bir Doctor Doom filmi ortaya çıkabilir, merakla bekliyoruz. 

Noah Hawley'in Legion dışında bir diğer başarılı projesi ise Fargo dizisi. FX için yarattığı iki diziyle de hayranların büyük beğenisini toplayan başarılı senarist, Doctor Doom filmiyle birlikte de MCU'ya ilk adımını atabilir. Bakalım Marvel ilk defa bir kötü ya da Hawley'in deyimiyle anti-kahraman karaktere film çekmeyi düşünecek mi? 

YORUMLAR
xlight007
26 Haziran 2019 17:16

her yerde marvel görüp duruyorum yeter artık kusacam

Parolamı Unuttum