Doctor Sleep Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Cinnet devam ediyor.

Stephen King'in eserleri başarılı bir şekilde sinemaya uyarlanınca, ortaya çıkan filmler her fırsatta insanları germeyi başarıyor. İşin kitap boyutuna hiç girmiyorum bile, Stephen King'in çağımızın en başarılı gerilim/korku yazarı olmasının çok haklı sebepleri var. 

Stephen King kitaplarından uyarlama film denilince akla gelen ilk filmlerden olan The Shining de devam filmiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Kitaplarda da Cinnet'in devamı olarak karşımıza çıkan Doctor Sleep'in ilk fragmanı yayınlandı. Warner Bros. Pictures tarafından dağıtılacak olan filmin kadrosunda Ewan McGregor'ın yanı sıra Rebecca Ferguson ve Kyliegh Curran gibi isimler de yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Mike Flanagan yapacak. 


The Shining filminde çocuk olarak gördüğümüz Danny Torrance artık bir yetişkin olmuştur, Ewan McGregor canlandıracağı Danny karakteri, tahmin edebileceğiniz üzere Cinnet'te yaşanan olayların ardından oldukça zor dönemler geçirmektedir. True Knot isimli bir örgüt tarafından da hedef haline gelen Danny'i yetişkin olarak da zor anlar bekliyordur. Mike Flanagan tarafından beyaz perdeye uyarlanan film 22 Kasım 2019'da vizyona girecek. 

YORUMLAR
Walter o`Dim
16 Haziran 2019 09:48

Doctor Sleep kitabı " eh işte" kıvamındaydı. Kingin en sevmediğim kitapları arasındadır . Bazı noktaları fena değildi . Bakalım belki film ile kurtarırlar.

Kaan
14 Haziran 2019 20:21

The Shining'i beyaz perdede değerli kılan Stanley Kubrick'in simetri takıntılarıydı. Mike Flanagan iyi bir korku filmi yönetmeni ama sırf estetik gözüksün diye bir sahneyi 30 kez baştan cektirebilecek mi? Bu filmin yönetmeni Nuri Bilge Ceylan olmalıydı. Kubrick'in tarzını ancak o devam ettirebilirdi

Leprikas
14 Haziran 2019 01:03

Kitapla birebir gidecek gibi duruyor fragman. Umarım parra parra diyerek saçma sapan eklemeler yapmazlar da güzelim kitabı mahvetmezler. Fragmanı güzel, umarım filmde iyi olur.

Decypher
Leprikas
14 Haziran 2019 11:04

King'in güzel uyarlamalarından biri olacak gibi duruyor. Zaten Shining'in mirasını bozacak bir aptallık yapacaklarını zannetmiyorum.


yeknesak
14 Haziran 2019 00:31

Müziği duyunca tekrar bi The Shining izleyesim geldi.

Parolamı Unuttum