Doktor’s Curse, Rainbow Six Siege'e Geri Dönüyor

Doktor geldi

Bugün Ubisoft®, Tom Clancy's Rainbow Six Siege 4. Yıl’da gerçekleşen korkunç ve sınırlı süreli etkinlik Doktor’s Curse’ün yarından itibaren 2 Kasım'a kadar geri döneceğini duyurdu. Bu etkinlik, Canavar Avı oyun modunu, Doc'un korkunç yaratıklarının dolaştığı Tema Parkı haritasının aynı ürkünçlükteki yenilenmiş Frankenstein versiyonunda geri getiriyor. Ama bu sefer, canavarlar canavarları avlayacak.

5’e 5 Canavar Avı modunun bu yeni versiyonunda, bazı Canavarlar (Lion ve Jackal) Yok Edicilerin tarafına katıldı. Balyozlular geri dönüyor; tekrar yalnızca balyozları silah olarak kullanıyorlar, üç seçenek arasından bir cihaz bulunduruyorlar ve her biri benzersiz bir operatör görünümüne bağlı şekilde geliyor: Eyenox Model III (Jackal), Heartbeat Sensor (Pulse) ve EE-ONE-D (Lion). Bu kadro diğer beş Canavar ile karşılaşacak: Lesion, Frost, Kapkan, Smoke ve Ela’nın yanı sıra Aruni ve Melusi de bu rakip kadroda. Savunan Canavarların silahları yok ama tuzakları ve bu mod için kullanabilecekleri benzersiz bir ayrıcalıkları var: Bir an için görünmez olup kaçmak için daha hızlı koşma kabiliyeti. Saldıran Canavarların hedefi tüm rakiplerini öldürmekken, savunan Canavarlar da raundu ölmeden bitirmeye çalışacaklar.

Smoke, Kapkan, Frost, Lesion, Doc, Bandit ve Ela destelerini içeren Doktor's Curse Koleksiyonu, yeni Canavarlar (Jackal, Lion, Aruni, Melusi ve Kaid) için de desteler sunarak geri döndü. Bu desteler, her biri 1680 R6 Kredisi veya koleksiyon paketleri aracılığıyla her biri 300 R6 Kredisi karşılığında satın alınabilir. Yarından 2 Kasım'a kadar giriş yapan her oyuncu Doktor’s Curse paketini ücretsiz alacak ve Ubisoft mücadelelerini tamamlayarak üç paket daha elde edebilecek.

Doktor’s Curse hakkında daha fazlasını öğrenmek için, lütfen şu adresi ziyaret edin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum