Advertisement

Donnie Yen'in Başrolünü Oynayacağı Bir John Wick Spin-Off'u Yolda

Efsane geri dönüyor

Konu dövüş sanatları filmleri olduğunda sadece birkaç isim Donnie Yen kadar ön plana çıkabilir. Kendisinin yeni John Wick filminde oynayacağını duyduğumuzda haliyle hepimiz heyecanlanmıştık. Kör bir süikastçi olan Caine'i canlandıran Yen'in karakteri, kendi yan filmine kavuşmaya hazırlanıyor.

John Wick: Chapter 4'te Vince Bisset de Gramont (Bill Skarsgard) tarafından John Wick'i öldürmesi için görevlendirile Caine, serinin sevilen karakterlerinden biri olmayı başarmıştı. Yan projede de Caine'in High Table'ın prangalarından kurtulmasının ardından yaşayacağı hayatı izleyeceğiz.

Maalesef filmin adı ya da detayları hakkında net bir bilgi yok. Lakin Yen, yaptığı açıklamada Caine rolüne geri dönmek için sabırsızlandığını ifade ediyor.

Caine'in hikayesi, John Wick evreninin ikinci yan filmi olacak. Bildiğiniz gibi Ana de Armas'ın başrol olacağı John Wick Presents: Ballerina, 2025 yılında vizyona girecek. Lance Reddick'i son kez Charon rolünde görecek olmamız bu filmi çok daha özel kılıyor elbette.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum