Don’t Nod Yeniden Daha Geniş Kitlelere Hitap Eden Oyunlara Dönecek

Jusant bekleneni veremeyince

Don't Nod'u bugüne kadar hayli başarılı ve kitlelerce sevilmiş oyunlarla tanıdık aslında. Örneğin Don't Nod ismini duyunca akla hemen Life is Strange ve Vampyr geliyor, ama son zamanlarda biraz daha dar kitlelere hitap eden niş oyunlara yönelmişlerdi. Hatta şimdi size Jusant desem "öyle bir oyun mu vardı?" dersiniz, hatta adını duymuş olsanız bile Don't Nod'un geliştirdiğini bilmiyorsunuzdur belki.

Keza Banishers: Ghosts of New Eden de merak uyandırıcı bir isim olsa da yine de maddi açıdan başarıya ulaşabilen bir oyun olmadı. Şimdi bir de sırada Lost Records: Bloom & Rage var ve o oyunla da ne kadar başarı elde edebilecekleri meçhul.

Don't Nod da bu durumun farkında ve yatırımcılara yolladığı notta da Jusant ve Banishers: Ghosts of New Eden'in bekledikleri seviyede başarı elde edemediğini söylemiş ve strateji değişikliğinden bahsetmişler.

"Elbette ki aşırı derecede rekabetçi ve seçici bir pazardaki son performansımız bizi de hayal kırıklığına uğrattı. Eleştirmenlerden yüksek puanlar almış olsalar da gerek Jusant gerekse Banishers: Ghosts of new Eden umduğumuz mali başarıyı yakalayamadı ve bu da 2024 yarı yıl sonuçlarımızda gerilemeye neden oldu."

Bu kapsamda 2027 sonuna kadar yayınlamayı planladıkları iki yeni oyunu daha geniş kitlelere hitap edecek şekilde yeniden şekillendireceklerini de söylüyor Don't Nod. Bakalım geçmişte olduğu gibi kült isimlerle karşımıza çıkabilecekler mi?

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum