DON'T NOD'un Yol Haritasında 8 Orijinal Oyun Var

2023 ile 2025 arasında çıkacaklar

DON'T NOD yayımladığı basın bülteniyle 2022'nin ilk yarısına dair mali durum tablolarını paylaştı.

Bu bültende oldukça detaylı biçimde stüdyonun elde ettiği gelirler ve giderler görülebiliyor. Hatta stüdyo olarak ne kadar borçları olduğunu bile paylaşmışlar, ama bizim için asıl dikkat çekici kısım bültenin sonlarına doğru değindikleri 'gelecek' kısmı.

"2022'nin ikinci yarısında, DON't NOD sekiz orijinal oyunun geliştirilmesine devam edecektir" diyor açıklada. Bu oyunların beş tanesi stüdyonun kendi oyunu olacak ve bizzat yine kendisi yayımlayacak.

Oyunlardan bir tanesi FOCUS Entertainment ile işbirliği içeriisnde geliştiriliyor. Kalan iki oyun ise Tolima ve Tiny Bull stüdyoları tarafından geliştiriliyor ve bu oyunların da yayıncılığını DON'T NOD yapacak.

Bu sekiz oyunun 2023 ile 2025 arasında yayımlanması hedefleniyormuş.

DON'T NOD'un bugüne kadar geliştirdiği 7 oyun bulunuyor. Remember Me, Life is Strange, Vampyr, The Awesome Adventures of Captain Spirit, Life is Strange 2, Tell Me Why ve Twin Mirror. Söz konusu sekiz oyundan bir veya birkaçının yine LiS tarzı interaktif hikaye oyunu olacağını tahmin etmek güç değil. FOCUS işbirliğiyle geliştirilen oyunun ise nasıl bir şey olacağını merak ediyorum. Önceki oyunlarından Vampyr'in yayıncısı Focus'tu çünkü.

YORUMLAR
BarisKayatekin
12 Ekim 2022 13:57

Vampyr 2 gelsin

Parolamı Unuttum