DOOM 4'ün Konsept Fragmanı Yıllar Sonra Ortaya Çıktı

Sizin tercihiniz hangi seri olurdu?

DOOM dendiğinde akıllara hızlı oynanışa ve bolca aksiyona sahip olan bir oyunun geliyor olması oldukça normal. Serinin ilk günlerinden beri "Doomguy" ile iblisleri ve cehennemin derinliklerinden gelen binbir türlü musibeti dünya üzerinden silmeyi görev bilmiş durumdayız. Fakat 2004 yılında oyunun rotası ciddi bir değişim geçirmişti.

DOOM'u çok daha karanlık bir yere çekmek isteyen id Software ekibi, 2004 yılında bu isteğin meyvesi olan DOOM 3'ü tanıttı. Kimilerine göre serinin en iyi oyunlarından biri olan DOOM 3, gerilimi iliklerimize kadar yaşamamızı sağlamıştı. Gelen olumlu eleştiriler de geliştiriciyi yeni bir oyun üretmeye itti elbette.

Fakat DOOM 4'ü asla görme şansımız olmadı. Ekip bunun yerine şu anda tanıdığımız ve bildiğimiz aksiyon dozajı yüksek yeni DOOM ile karşımıza çıktı. Lakin bu, id Software'in DOOM 4 için denemeler yapmadığı anlamına gelmiyor. Yukarıdaki video bu projeye ait bir fragman.

Fragman içerisinde yeni konsept iblis tasarımları özellikle dikkat çekici. Oyunun tonunun daha da karanlık hale getirildiğini söylemek de mümkün. Peki siz yeni DOOM'u, bu projenin yerine değişir miydiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum