DOOM Eternal Haftaya Xbox Game Pass'e Geliyor!

Doom Slayer'a Xbox One yolu gözüktü

Microsoft havaların hala serinlemeyi başaramadığı şu Eylül günlerinde, güzel haberleriyle oyuncuların içini ferahlatmaya devam ediyor. Malum birkaç gün önce Zenimax’ı satın aldıklarını duyurdular ve Zenimax markalarını Game Pass bünyesinde oyunculara sunmayı hiç de ağırdan alacakmış gibi bir halleri yok. 

Dün, Xbox Game Pass resmi hesabından yapılan bir paylaşımda oyuncuların çözmesi için bıraktıkları, şirket içi mailleşme kılığındaki ufak bir bulmaca ile servise eklenecek yeni oyunun ipuçlarını vermişlerdi. Bulmaca olduğu belliydi ama neresine ne gizlendiği anlaşılmıyordu. Nihayetinde maildeki cümlelerin baş harflerini bir araya getirince “Aşağıya Bak” yazısının çıktığı anlaşıldı. Görseli kurcalamaya başlayanlar renklerle oynadıklarında gönderen isminin altında “Slayer Geliyor” yazdığını fark ettiler. 

Bugün itibariyle de resmi ağızdan onaylandı, Doom Slayer 1 Ekim tarihinde Xbox Game Pass’e geliyor! Sadece konsolda da kalmayacak, sene bitmeden PC Game Pass’e de gelecek lakin tam tarihi belli değil. Tam da ilk hikaye paketi Ancient Gods’ın gelişinin (20 Ekim) öncesinde Xbox sahipleri için fazlasıyla güzel bir haber bu. 

Tabii bana sorarsanız oyunu kolla oynamayın. Oynanamadığından veya zevkli olmadığından değil ama hakkını ancak klavye & fare ikilisinin verebileceği düzeyde hızlı ve keyifli bir oyun Eternal. İncelememizi buradan okuyabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum