Dota 2'nin Yeni Kahramanı Hoodwink Ortaya Çıktı

Ormanların gözcüsü

Valve'ın bir süredir ipuçlarını verdiği Mistwood güncellemesi sonunda ortaya çıktı. 7.28 güncellemesi ile birlikte oyuna eklenecek olan etkinlik, beraberinde yeni bir şampiyon da getirecek.

7.28 güncellemesinin sürprizi, Robin Hood tasarımı ile dikkat çeken yeni karakterimiz Hoodwink olacak. Kızıl panda ve tilki arasında gidip gelen görüntüsü ile ortalığı birbirine katacak karakterimizin, Robin Hood'dan yola çıkılarak tasarlanan kıyafetleri de dikkat çekici.

Hoodwink ilk yeteneği Acorn Shot ile rakiplerine bir meşe palamudu fırlatıyor. Bu yetenek, düşmanlar arasında sekerek ikincil hedeflere ekstra hasar veriyor ve yavaşlatma etkisi uyguluyor. Hoodwink istediği takdirde bu yeteneği yere kullanarak ağaç çıkarabiliyor. 

Bu ağacın önemi ise ikinci yeteneği Bushwack ile ortaya çıkıyor. Hoodwink, bu yeteneği ile bir "bola" fırlatarak ağaçlara yakın olan rakiplerini sersemletiyor. Rakipler ağaca çarptıklarında hasar alıyor ve sabit kaldıkları süre boyunca görüşleri sıfıra iniyor.

Scurry isimli üçüncü yeteneğinin ise hem pasif hem de aktif bonusları mevcut. Pasif halinde iken Hoodwink'e ağaçların arasında saldırılardan kaçma şansı veren bu yetenek, aktif hale geldiğinde ekstra hareket hızı ve objelerin içerisinden geçebilme yeteneği sağlıyor.

Hoodwink'in Sharpshooter isimli ultisi de oldukça güçlü. Bu yeteneği aktif ettiğinizde karakter yere sabitlenerek elindeki arbaletini kurmaya başlıyor. 5 saniye sonra imlecin olduğu yere uzun menzilli bir ok gönderen Hoodwink, rakiplerine ciddi hasar vererek onları yavaşlatıyor. Bu okun şiddetinin mesafe ile doğru olantılı olduğunu da belirtelim.

Mistwood güncellemesinin detaylarını ve yeni kahramanımızın hikayesini buradaki linkten öğrenebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum