Dota Underlords'a ''Underlord'' Adındaki Minyatürler Ekleniyor

Oyuna etki edecekler

Valve, erken erişimdeki Auto Chess oyunu Dota Underlords'u güncellemeye devam ediyor. Yakın zamanda 1.0 versiyonuna kavuşarak resmi çıkışını yapacak olan Dota Underlords, yeni bir güncelleme ile adını aldığı "Underlord" minyatürlerine kavuşacak.

Güncellemenin açıklandığı Steam sayfasında bu minyatürler hakkında şu ifadeler kullanılmış: "Birkaç hafta içinde oyuna Underlord'ları da ekleyeceğiz. Ekibimiz, bu özellik için gerçekten heyecanlı. Her maça yeni bir strateji ve eğlence katmanı getireceğini düşündüğümüz Underlord'lar, oyunda çok önemli bir yer tutuyor". Underlord adı verilen bu minyatürler sadece kozmetik olmaktan çıkarak oyuna da etki edebilecek. Seçilebilir olan bu karakterlerin her biri farklı bonuslara sahip olacak.


Merakla beklenen ikili oyun modunun da bir ya da iki hafta içerisinde oyuna ekleneceğini açıklanan Valve, bu modun basit eğlence ve dereceli oyunlara sahip olacağını da belirtmiş. İkili oyun modu ile Underlords'u bir arkadaşınız ile birlikte oynayarak 3 farklı takıma karşı savaş vereceksiniz.

Gelen geri bildirimleri sürekli olarak değerlendirdiğini açıklayan yapımcılar, PC platformundaki arayüzü de bu geri bildirimler doğrultusunda güncelleyecek. Hatırlarsanız oyun, arayüzü sebebiyle daha ilk günlerinde epey eleştiri toplamıştı.

1.0 versiyonu ile birlikte gelecek yeniliklerden bir diğeri de yeni kahraman ve ittifak sayıları olacak. Bu sayede çeşitliliği artırmayı planlayan Valve, halihazırda oyunda bulunan ittifak ve karakterleri de dengeleme operasyonuna başlamış durumda.

Güncellemenin tamamını okumak için şu linki kullanabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum