Valve, Dota Underlords'un Dereceli Ve Standart Modlarını Ayırıyor

Stressiz oyunlara merhaba

Valve, getirdiği son yama ile birlikte sevilen Auto Chess oyunu Dota Underlords'un rekabetçi modunu açmıştı. Yamanın ardından her çoklu oyuncu oyununda MMR'ının değiştiğini gören bazı oyuncular, daha az stres dolu normal oyunların geri dönmesini talep etmişti. Valve, bu çağrıya kulak vererek yeni güncellemede iki modu ayırmayı planlıyor.

Oyun içi puanlarını riske etmeden rahat oyunlar oynamak isteyen kullanıcılar yeni güncelleme ile birlikte istediklerine kavuşacak. Valve'ın paylaştığı yama notlarına göre standart ve rekabetçi modları birbirinden ayrılacak. Firma bu konuyla ilgili şakayla karışık "yenilikçi bir tasarım düşüncesi ile bu modları birbirinden ayırmaya karar verdik" ifadelerini kullanmış.


Modlar oldukça tanıdık olsa da beraberlerinde ufak değişimler getirecek. Dota Underlords oyuncuları rekabetçi modu açmak için artık en az 5 standart oyun oynamak zorunda kalacak. Günlük görevler bu mod içerisinde de tamamlanabilirken, standart oyunlara arkadaşlarınızı da davet edebileceksiniz. Rekabetçi mod ise sadece tek kişilik oynanabilecek.

Güncelleme ile yeni bir seviye sisteminin geleceğini de belirtelim. Çok daha derli toplu olacak bu seviye sistemi sayesinde oyuncular artık kazanacakları ve kaybedecekleri puanları tahmin edebilecek. Gelecek yeni güncellemenin tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum