Dota Underlords'un Eşzamanlı Oyuncu Sayısı 100.000'i Aştı

Baraj kapakları açıldı, oyun şimdiden Artifact'i katladı

Açık beta sürecine giriş yapan Dota Underlords’un haberini birkaç saat önce sizlerle paylaşmıştık. Saatler geçtikçe oyuncu sayısı yükselen Underlords, son 24 saatte Steam üzerinde en çok oynanan 4. oyun olmayı başardı.

Dota Underlords, Valve’ın yine Dota tabanlı kart oyunu olan Artifact’in de üzerine çıkmış durumda. Artifact’in tüm zamanlarda gördüğü maksimum eşzamanlı oyuncu sayısı 60.740’ta kalırken, Dota Underlords ise kısa süre önce 120.715 eşzamanlı oyuncuya ulaştı.


Bildiğiniz üzere oyun geçtiğimiz haftalarda sadece Dota 2 Battle Pass’ine sahip olanlara açılmıştı. Dün gece saatlerinde açık beta sürecine giriş yapan oyunun grafiğindeki kırılma çok rahat gözlemlenebiliyor. Dün akşam saat 8 itibari ile sadece 20.000 eşzamanlı oyuncuya sahip olan oyun, açık beta sürecine giriş yapması ile beraber 12 saatte 120.000 oyuncu rakamına ulaştı.

Tabi bunda oyunun bedava olmasının da payı büyük. Bununla birlikte Auto Chess türünün son dönemlerde epey popüler hale geldiğini de vurgulamak gerek. Şimdilerde League of Legends’ın da kendi Auto Chess oyununu beta sürecine sokması, bu türün bir süre daha popülerliğini koruyacağını kanıtlar nitelikte.

YORUMLAR
lastcaliente11
22 Haziran 2019 02:49

bir tek ben mi hoşlanmadım bu oyundan , grafik açısından çok cacık duruyor , harita aydınlatması da güzel değil , ve izlediğim kadarıyla karakterler konuşmuyor , mod olan auto chess de bu saydıklarım çok daha iyi.

NcZ
lastcaliente11
24 Haziran 2019 05:34

Şu an 3 büyük rakip Auto Chess için yarışıyor. Hepsi de açık betada. İçinden hoşuna giden bir otomatik satranç elbet çıkacaktır:. Valve: DOTA Underlords.. //apps.apple.com/tr/app/dota-underlords/id1465996312?l=tr.. //store.steampowered.com/app/1046930/Dota_Underlords/.. //play.google.com/store/apps/details?id=com.valvesoftware.underlords. League of Legends (LoL) Teamfight Tactics.. //tr.leagueoflegends.com/tr/tag/teamfight-tactics. Auto Chess [Mobilde değişmiş isimleri A.C. Origins/ Legends] [Modun yapımcısı stüdyonun geliştirdiği sürüm]. //www.zizouqi.com/?lan=en


zikinu
21 Haziran 2019 18:13

Ahahah ulan valve fikir senden çıkmayınca oyunun ne güzel tutuyor.

Parolamı Unuttum