Dota Underlords'un Merakla Beklenen "Büyük Güncellemesi" Geldi

"Underlord'lar" oyuna ekleniyor

Valve'ın birkaç haftadır paylaştığı "Büyük Güncelleme" sonunda oyuna eklendi. Bu güncelleme ile birlikte oyuna adını veren Underlord isimli karakterler oyuna eklenecek. Anessix ve Hobgen isimli karakterleri oyun başında takımınıza göre seçerek tahta üzerinde ekstra güç üretebilme şansına erişeceksiniz.

Hobgen isimli ilk Underlord, ateşe odaklanan bir peri olarak nitelendirilebilir. Ateş odaklı menzilli saldırıları sayesinde düşmanları alev topuna dönüştüren Hobgen, tahta üzerinde karmaşa yaratmak isteyenler için uygun bir karakter olacak. Anessix isimli diğer Underlord ise tahtadaki karakterlere saldırabilen, can basabilen ya da lanetleyebilen bir iblis çıkarabilecek. Anessix'in 22 farklı özelliği olduğunu belirten Valve, bunların tamamını açabilmek için çeşitli görevlerin yapılması gerektiğini de belirtiyor. 


Underlord'lar güçlerini Hype adı verilen bir kaynaktan alacak. Hype'ı rakiplerinizi öldürerek ya da pasif şekilde doldurabileceksiniz. Underlord'lar çok güçlü olsa da ölümsüz olmayacaklar. Kendi Underlord'unuzu kaybetmeniz halinde rakibiniz güçlenecek ve savaşın geri kalanı boyunca iki katı hype kazanabilecek.

Yeni güncelleme ile birlikte oyuna çiftler modu da eklenecek. Bildiğiniz üzere Valve bir süredir bu mod üzerinde çalışıyordu. 2'şerli gruplardan oluşacak bu modda 8 takım bulunacak. Her takımın kendi ekibini kuracağı bu yeni oyun modunda oyuncular arası kahraman ya da altın değişimi seçeneği de bulunuyor. Bu sebeple oyunda işbirliği ve takım uyumu oldukça önemli bir rol oynuyor. Şimdilik standart oyunlar arasında bulunan çiftler seçeneğinin rekabetçi modu da yakın zamanda açılacak.

Yeni güncelleme beraberinde arayüz yeniliklerini de getiriyor. Valve'ın büyük güncelleme olarak adlandırdığı bu yeni yamanın 1GB gibi bir büyüklüğe sahip olduğunu da hatırlatalım.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum