Dota Underlords'un Prototip Battle Pass'i Yayında!

Valve, battle pass'i bir süre test edecek

Valve, geçtiğimiz haftalarda adına "Proto Battle Pass" dediği test amaçlı battle pass sisteminin yakın zamanda oyuna ekleneceğini duyurmuştu. Beta sürecine katılan tüm oyunculara bedava olarak verilecek bu Proto Pass, oyuncuların farklı bayraklar, emote'lar ve çeşitli ödüller kazanmasını sağlayacak.

Tabi ku bu ödülleri kazanmak için - her battle pass sisteminde olduğu gibi - tecrübe puanı kazanmanız gerekecek. İhtiyacınız olan bu tecrübe puanlarını ise farklı oyuncular ile oynayarak ya da hardcore botlara karşı savaşarak kazanabileceksiniz.

Bununla birlikte Valve bu sistemi birinci sezona özel olacak battle pass'i güçlendirmek için kullanacak. Oyunculardan alacağı geri dönüş doğrultusunda 1. sezon battle pass'in içeriklerini değiştirecek Valve, bu "Proto Pass'ten" kazanacağınız ödülleri de elinizden almayacak.

Hayatına bir Dota 2 modu olarak başlayan ve şimdilerde Dota Underlords ismi ile anılan Auto Chess'in popülaritesi de günden güne artıyor. Steam eşzamanlı oyuncu sıralamalarında 6. sıraya yerleşmeyi başaran Underlords, birinci sezonu ile daha fazla oyuncuya hitap etmeye çalışacak.

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum