Dr. Disrespect Ve Pokimane Twitch'te Kalacak

Amazon yayıncıların ayrılmasına izin vermiyor.

Microsoft'un yayın platformu olan Mixer'e en gözde dört yayıncısı Tyler ‘Ninja’ Blevins, Cory 'King Gothalion' Michael, Soleil 'Faze Ewok' Wheeler ve Michael 'Shroud' Grzesiek'i kaptıran Twitch, yeni olayların yaşanmaması için kolları sıvadı.

Mixer'in izlediği yolu izleyerek popüler yayıncıları Imane 'Pokimane' Anys ve Guy 'Dr Disrespect' Beahm'e imza attıran Twitch, ikilinin platformda kalması için oldukça yüksek bir ücret ödemiş. Anlaşmaların detayları gizli kalsa da Rod "Slasher" Breslau'nun paylaştığı bilgilerde, milyon dolarlardan bahsediliyor.

Pokimane'in Twitch üzerinde 4 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. Just Chatting kısmının "kraliçesi" olarak nitelendirilebilecek Anys, Fortnite içerisinde kendisine ait bir emote'a da sahip.

İki kez üst üste Blockbuster video oyun şampiyonu olmayı başaran ve inanılmaz karakteri ile dikkat çeken Dr. Disrespect'in Twitch'e sadık kalmak istediği bir süredir biliniyordu. Attığı tweet'lerde ve yayınlarında eleştirdiği Mixer'e gitmek istemeyen Doc, yeni anlaşma ile istediğini almış oldu. Anlaşmayı da kendisine has bir video ile açıkladı.

YORUMLAR
zikinu
13 Mart 2020 19:34

Bu adam gerçekten hiç komik değil ya.

Parolamı Unuttum