Dr DisRespect Yayınlara Geri Döndü - Twitch Çakıldı!

Twitch rekorları kırılmak içindir

The Game Awards 2017'de Yılın En Popüler Oyuncusu ödülünü kazanan Guy Beahm, ya da daha iyi bildiğimiz ismiyle Dr DisRespect geçtiğimiz aylarda beklenmedik bir yayın yapmış, canlı yayında karısına ihanet ettiğini açıkladıktan sonra ailevi ve kişisel sorunlarını çözmek için canlı yayınlarına ara verdiğini açıklamıştı. Dr DisRespect nihayet canlı yayınlara geri döndü ve dönüşü de gerçekten muhteşem oldu. Söylenen saat geldiğinde Twitch'e öyle bir izleyici akını oldu ki Twitch sunucuları trafiği kaldıramayarak çakıldı.

Bunun üzerine Dr DisRespect "Twitch'i bozdum" diye bir tweet attı, hemen sonrasında ise sunucu problemleri düzeldi ve yayın normal biçimde başlayabildi.

Elbette bu çakılmanın bir tesadüf olduğunu da düşünmek mümkün, sonuçta E3 2017 canlı yayınları sırasında Twitch'i aynı anda izleyen kullanıcı sayısı 1 milyonu geçiyordu. Ancak bir anda böylesine bir yığılmanın beklenmiyor olmasından dolayı da sunucuları bunu kaldıramamış olabilir, bunu bilemeyeceğiz.

Dr DisRespect'in dönüş yayını aynı anda 387,000 izleyici tarafından canlı olarak izlendi ve böylece Tyler1'in Ocak ayı başında kırmış olduğu rekor da rafa kalkmış oldu. Hatırlayacağınız üzere Riot Games tarafından cezası kaldırılan Tyler 1'in dönüş yayınını 382 bin kişi izlemişti.

Yayında da gördüğümüz kadarıyla Dr DisRespect o eğlenceli ve komik haline geri dönmüş. Kendisinin Twitch yayınlarını kanalındantakip edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum