Dragon Ball: Sparking! ZERO, İlk Gününde 3 Milyon Kopya Sattı

Beklenen oldu gibi görünüyor

Ünlü anime ve manga serisi Dragon Ball'un yeni oyunu Dragon Ball: Sparking! ZERO, 11 Ekim'de oyun severlerle buluştu. Gerek inceleme puanları gerekse oyuncu değerlendirmelerinden gayet beğenilen bir oyun olduğu sonucuna varılabilir.

Çıkışından önce de zaten Steam ve PS Store'un en popüler oyunlarından birisi olduğunu görmüştük. Henüz erken erişim günlerindeyken de Steam'de serinin en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşmıştı. Sergilediği satış performansıyla da önemli bir başarıya imza attığını söylemek mümkün.

Bandai Namco tarafından paylaşılan bilgiye göre Dragon Ball: Sparking! ZERO, ilk 24 saatte 3 milyon kopya satmış durumda. 

Seriye 17 yıl sonra yeni bir oyun eklenmiş oldu. Aynı zamanda, 182 karakter ile serideki en yüksek karakter sayısına sahip oyun olarak ilgi çekmek konusunda çok da sıkıntı yaşamadığı anlaşılıyor.

Böyle bir başarı yakalaması çok da şaşırtıcı olmasa gerek. En azından çıkışı öncesindeki tablo böyle bir performansın gelebileceğine işaret ediyordu denilebilir. Sonuç olarak, Bandai Namco ve Spike Chunsoft'u sevindiren bir performans sergilemiş bulunuyor. Önümüzeki dönemde ne gibi rekorlar kıracak bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum