Dragon's Dogma: Dark Arisen'ın PS4/Xbox One Fragmanında Dev Yaratıklar Terör Estiriyor

O zaman sıra artık 2. oyunu duyurmakta

Capcom bugün Dragon's Dogma: Dark Arisen'ın PS4 ve Xbox One versiyonu için ilk oynanış fragmanını yayınladı. Eğer daha önce Dragon's Dogma oynadıysanız bu fragmanı izleyince tekrar oynamak isteyecek, daha önce oynamadıysanız da oynamak için sabırsızlanacaksınız. O kadar güzel olmuş işte.

Şimdilik Dark Arisen'ın yalnızca Japonya'daki çıkış tarihini biliyoruz. Oyun Japonya'da 5 Ekim'de satışa sunulacak ama Kuzey Amerika ve Avrupa için hala daha "sonbahar" dışında kesin bir tarih açıklanmadı. Yine de Japonya ile arada çok fazla fark olacağını düşünmediğimden oyunun Ekim ayı içerisinde tüm dünyada çıkışını yapmış olması olası.

Dragon's Dogma 2012 yılında PS3 ve Xbox 360 için yayınlanmış, bir sene sonra da Dark Arisen genişleme paketine kavuşmuştu. 2016 başlarında Steam üzerinden yayınlanan PC versiyonu da dahil olmak üzere 3.2 milyonun üzerinde satışa ulaşan oyun büyük bir başarıya imza atmıştı. Her ne kadar hala Dragon's Dogma 2'nin duyurulmasını bekliyor olsak da yeni nesil konsol oyuncuları da bu güzel oyunla tanışsınlar bakalım.

Oyunun bu yeni versiyonu elbette 1080p görsellere sahip olacak, ama bunu kaç fps'de göstereceğine dair henüz bir bilgimiz yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum