Dragon's Dogma Animasyonu Eylül'de Netflix'te!

Çaldığın o kalbi yerine koy lütfen

Oyun markalarının sinema filmi olmasına artık alıştık ama yayın servisi savaşlarının kızışmasıyla birlikte artık pek çok oyun markasını animasyon ya da normal dizi olarak görmeye başlıyoruz. Netflix'in Castlevania ile yakaladığı büyük başarı Konami'nin rakiplerinden bir başka Japon oyun firması Capcom'u da harekete geçirdi ve Dragon's Dogma animesi geçtiğimiz yılın Mart ayında duyuruldu. Aradan bir seneyi aşkın bir süre geçti ve sonunda dizinin yayın tarihini öğrendik. Dragon's Dogma animesi, 17 Eylül günü Netflix'te yayınlanacak.

Resmi Twitter hesabından dizinin ilk posterini de paylaşan Netflix, "Sadece Arisen Dragon ile yüzleşebilir ve kıyameti yenebilir. Karşınızda Capcom'un aksiyon fantezi klasiği Dragon's Dogma'nın anime adaptasyonu. 17 Eylül'de sizlerle." açıklamasıyla hayranlara müjdeyi verdi. Diziyle ilgili henüz çok fazla şey bilmiyoruz. Ancak özellikle Dark Arisen oyununu oynayanlar, hikayeyi az çok tahmin edebiliyordur. Ortada çalınan bir kalp var!

Dragon's Dogma'nın Netflix sayfasında "Ethan kalbini alan ejderhayı yenmenin planlarını yapıyor. Ancak savaştığı her şeytanda  insanlığını biraz daha kaybediyor." açıklaması bulunuyor. Ayrıca dizi "karanlık" ve "heyecan verici" etiketleriyle karşımıza çıkıyor. Etiketlerden de iyice heyecanlanan serinin hayranları şimdi merakla diziyi bekliyor. Bakalım dizi gerçekten "heyecan verici" olup Castlevania'nın bıraktığı etkiyi tekrarlayabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum