Drawn to Death, Pay to Win Olmayacak

Peki, tam olarak ne olacak?

Twisted Metal ve God of War serilerinin yaratıcısı David Jaffe kızgın bir gencin defter karalamalarına benzer bir görsel tarza sahip yeni oyunu Drawn to Death ile ilgili yeni açıklamalar yaptı.

Yeni stüdyosu The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency ile oyunun yapımıyla uğraşan ve Playstation 4’e çıkacak Online Third Person Shooter türündeki oyunun bildiğimiz F2Plerden olmayacağını söyledi. Oyunun Reddit sayfasında ekibin geleneksel F2P oyunlarından nefret ettiği yazıyor. Peki, geleneksel derken kastedilen ne mi?

“Kazanmak için oyuncuların para ödemesi gerektiği oyunları sevmiyoruz ve oyun mekaniklerini ayrıca oyunlara para karşılığı satmayı da sevmiyoruz. Biz Free to Play oyunların yarattığı o geniş ağı ve pek çok oyuncunun oyunu deneme fırsatını vermesini seviyoruz. Ayrıca hizmet tabanlı bir yapımda hayranlarımıza bağlı kalıp oyunun özelliklerini düzenleyerek onların oyunun en tatlı yerine ulaşmasını da seviyoruz.”

İyi hoş da bu oyundan nasıl para kazanacaklar şahsen anlayabilmiş değilim. David Jaffe’in yakın zamanda Drawn to Death ilgili yeni bir oynanış videosu yayınlaması bekleniyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum