DreamHack Masters Malmö'yü Ninjas in Pyjamas Kazandı!

Ninjas in Pyjamas iki sene sonra ilk defa...

Counter-Strike: Global Offensive'in son büyük turnuvası DreamHack Masters Malmö'de final maçları oynandı. Turnuvayı Ninjas in Pyjamas kazandı.

ESL One - Köln 2014'ten bu yana hiçbir majör CS:GO Turnuvası'nı kazanamayan NiP, böylece kupa orucuna da son verdi.Finalde Ukrayna temsilcisi Na'Vi ile eşleyen NiP rakibini ilk iki haritada devirdi ve üçüncü maça kalmadan şampiyon oldu. Malmö'de yapılan turnuvada bir nevi ev sahibi olan İsveç temsilcisi, taraftar desteğini de arkasına aldı.

İlk maç, Na'Vi'nin milli haritalarından biri olan Dust 2'de oynandı. NiP bu haritada geriden gelerek 16-14 kazandı. İkinci maç ise Cobblestone'da oynandı. Bu haritada da 16-14'lük zafer elde eden NiP, kupaya uzandı. Daha önce hiçbir majör turnuvayı kazanamayan Na'Vi ise yüzüp kuyruğuna geldi, ama son noktayı koyamadı.

Na'Vi'nin keskin nişancısı Guardian, kendisinden beklenen seviyenin altında oynadı. NiP'te ise 'Pyth' bu maçlarda fark yaratmasa da uzun süredir aranan kan olduğunu belli etti. Allu, Maikelele ve Fifflaren'in dikişi beşinci olarak tutmamıştı. Pyth bu sıkıntıyı çözmüş gibi gözüküyor.

Oldukça keyifli bir majör turnuvayı daha geride bıraktık. Darısı bir gün Türk takımlarının başına diyelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum