Dreams ile Yapılan Oyunlar Arasına Bir Açık Dünya Oyun Da Katıldı

Ellerini çabuk tuttular, darısı başımıza :)

Dreams bu yılın merakla beklenen oyunlarındandı ve kendisine nihayet kavuştuk. Bu merakı tetikleyen şeylerden birisi de oyuncu topluluğu tarafından üretilecek içeriklerdi tabii ki ve bu içerikler de peş peşe paylaşılmaya başlandı. İlgi çekici içerikler üretiliyor, önümüzdeki dönemde de çok daha fazlasını görecek gibiyiz.

Listeye eklenen içeriklerden birisi de Hat Kid’s Summer Vacation Dream: Open World Edition; adından da anlaşıldığı üzere bir açık dünya oyunu:

Video başlığında da not edildiği üzere Zelda ve Spyro’dan esinlenerek hazırlanmış bir oyun. Kahramanımız ‘Hat Kid’ balık tutuyor, uçuyor, binalar inşa ediyor ve motosiklet veya helikopterlerle açık dünyayı gönlünce keşfediyor.

Haberi hazırladığım esnada 3.471 oyuncu tarafından 3.834 defa oynanmıştı. Önümüzdeki günlerde popülerliği artar diye düşünmekteyim. Eğer siz de Dreams’in uçsuz bucaksız dünyasına dalmışsanız ve üretilen içerikler arasında deneyecek bir şeyler arıyorsanız, bir şans verebilirsiniz. İlgili sayfaya şuradan ulaşabilirsiniz.

 

 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
17 Şubat 2020 19:17

Bana öyle geliyor ki bunun ekmeğini yiyecekler sıfırdan hiç bilmeyen oyun oynayan kitle değil, amatör, yarı amatör ve bu işe meraklı olan diğer oyun geliştiricileri olacaktır.Her ne kadar yapması çok kolay dense de belli bir çitanın altındakiler beğenilmecek ve meydan çoğunlukla amatör veya meraklı oyun geliştiricilerine kalacaktır.

Tabi yapılan her iş beğenilecek diye bir şey yok.Göründüğü kadarıyla hep çıkmış oyunların benzerleri yapılıyor.Mesela bu videodakinde de Spyro gibi oyunlardan esinlenildiği yazıyor.Bu bir başlangıç ama farklı bir şey yapılmadığı sürece ne Dreams'in popüleritesi artar ne yapanların.

sSnake
17 Şubat 2020 17:17

Bu ne embesil bir şey böye. Bir de videoda akıcı kamera ve kontroller diye bahsetmez mi. Algım bozuldu beynim yandı.

Parolamı Unuttum