Dropzone Kapalı Beta'ya ESL Turnuvasıyla Başlıyor

Kapalı Beta beraberinde turnuva

Gameforge ve geliştirici Sparkypants Studios seçilmiş oyunculara şu andan itibaren Dropzone'nin Kapalı Beta'sına erişim hakkı sunuyor.

Gerçek zamanlı strateji oyunu olan Dropzone'da oyuncular bireysel olarak teçhizatlandırılmış olan 3 rigden oluşan bir ekibin kontrolünü elinde tutuyor. 22. yüzyılı yazdığımız oyunda, tüm insanlık nadir ve güçlü enerji kaynakları olan çekirdeklere bağımlı durumda. Bu çekirdekler Jüpiter Ayı Avrupa'da üretiliyor ancak Avrupa kayıp. Bu çekirdekleri ele geçirmek isteyen işletmeler, kanunsuzlar ve paralı askerler saldırgan uzay ırkı Kavash'ın işini bitirmeye çalışırken bazen de arada birbirlerini harcıyor. Çekirdek avında rig adı verilen güçlü savaş robotlar, çok özel ekipmanlar ve eğitimli pilotlar gerekiyor, çünkü Avrupa'daki tehlikeler Kavash'larla sınırlı değil.

Ayrıca ESL'nin en iyi oyuncuları Köln stüdyolarında gerçekleşecek turnuvada marifetlerini sergileyecek. 23.07.2016 tarihinde Twitch'te gerçekleşecek olan ilk Dropzone turnuvası saat 13:00'de başlıyor.

Dropzone sitesinden kayıt olabilir ve Kapalı Beta'ya katılma şansını elde edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum